Farmaseutti / proviisori / proviisoriopiskelija Apila Apteekkiin Lahteen kesäksi 2023

Farmaseutti / proviisori / proviisoriopiskelija Apila Apteekkiin Lahteen kesäksi 2023

Julkaisupäivä

25.11.2022

Viimeinen hakupäivä

28.2.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.apilaapteekki.fi

Yrityksen osoite

Ajokatu 83, 15500 Lahti

Yhteyshenkilö

Sakari Laitinen

puhelinnumero

03876220

Sähköpostiosoite

proviisori@apilaapteekki.fi

Lahti 9. Apila Apteekki

Apila Apteekki Lahdessa etsii farmaseuttia, proviisoria tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2023. Töitä olisi tarjolla kesäkuusta syyskuulle, tai sopimuksen mukaan. Voit olla alan konkari tai vasta uraasi aloitteleva. Meillä et joudu työskentelemään yksin vaan tukenasi on aina työkavereita, joilta kysyä neuvoa. Työnkuvasi ei ole pelkkää reseptintoimitusta, vaan pääset työskentelemään halutessasi myös lääkkeenvalmistuksessa, sekä hoitokotien ja koneellisen annosjakelun parissa. Proviisorina tai proviisoriopiskelijana sinun on mahdollista osallistua apteekkiproviisorin töihin. Tällöin apunasi on proviisori.

 

Tarjoamme rennon työilmapiirin sekä vaihtelevat ja joustavat työajat. Halutessasi voit myös työskennellä osa-aikaisesti.  Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla sekä laajalla työterveyshuollolla. Lounaan voit nauttia samassa kiinteistössä sijaitsevassa ravintolassa, tai tuoda omat eväät. Ne voit nauttia rauhallisessa taukotilassa poissa asiakasvilinästä. Apteekille on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Oman auton voit pysäköidä työpäivän ajaksi maksuttomaan parkkihalliin.

 

Palkkaa maksamme 2650-3700 €/kk, erillisen sopimuksen mukaan koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä proviisoreihin (Katiin tai Villeen) tai apteekkariin (Sakariin) sähköpostitse proviisori@apilaapteekki.fi tai puh. 03 876220.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen proviisori@apilaapteekki.fi