Asiakaspalvelupäällikön sijaisuus proviisorille tai proviisoriopiskelijalle

Asiakaspalvelupäällikön sijaisuus proviisorille tai proviisoriopiskelijalle

Julkaisupäivä

21.2.2023

Viimeinen hakupäivä

30.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen osoite

Liikekatu 3, 33580 Tampere

Yhteyshenkilö

Outi Vuorensola

puhelinnumero

0447227916

Sähköpostiosoite

outi.vuorensola@apteekit.net

Apteekki Koilliskeskus

Nyt olisi huippupaikka tarjolla proviisorille tai -opiskelijalle (ja vielä huippukaupungissa Tampereella)!

Me Apteekki Koilliskeskuksessa etsimme proviisoriopiskelijaa tai hiljattain valmistunutta proviisoria, miksei kokeneempaakin tekijää, asiakaspalvelupäälliköiden kesälomasijaiseksi. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa ja töitä riittää halutessasi pitkälle syksyyn. Ja keikkatöitähän meiltä löytyy joustavasti opintojen oheen ympäri vuoden!

Hyvästä yhteishengestä, rennosta työporukasta ja joustavuudesta tunnettu apteekkimme sijaitsee Tampereen Linnainmaalla vilkkaassa Prisma-keskuksessa terveysaseman naapurissa. Arvojamme ovat yhdenvertaisuus, laadukas asiakaspalvelu ja jatkuva kehittyminen – ja näitä arvoja tukemaan tarvitsemme nyt juuri sinua!

Tärkein tehtäväsi on vastata asiakaspalvelumme sujuvuudesta, joten asiakaspalvelukokemuksesta, hyvistä tiedonhakutaidoista ja nopeasta päätöksentekokyvystä on etua, mutta meidän osaavalta porukalta saa myös aina kysyä apua. Yhdessä tekemisen meininki on vahva. Tehtävistä voidaan sopia tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Kesän mittaan pääset halutessasi perehtymään sivuapteekkien toimintaan Peltolammille tai Atalaan, joissa tarjotaan annosjakelu- ja kotisairaanhoitopalveluja. Myös apteekin hoitomääräys on mahdollinen. Meillä on käytössä Maxx-apteekkiohjelma ja Iso Fixu -varastoautomaatti; näihin perehdytetään tarvittaessa!

Avustamme myös asunnon etsimisessä.

Voit kysellä työpaikasta asiakaspalvelupäälliköiltämme Else Lehdolta, p. 044 722 7912, ja Janne Hietaselta, p. 050 591 6867. Hakemuksen ja CV:n voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen outi.vuorensola@apteekit.net. Ole nopea, sillä paikka täytetään todennäköisesti jo ennen viimeistä hakupäivää!

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen outi.vuorensola@apteekit.net