Sellon apteekissa puhaltavat uudet tuulet!

Sellon apteekissa puhaltavat uudet tuulet!

Julkaisupäivä

12.12.2022

Viimeinen hakupäivä

28.2.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://sellonapteekki.fi

Yrityksen osoite

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo

Yhteyshenkilö

Eeva Savela

puhelinnumero

+358407209123

Sähköpostiosoite

eeva.savela@apteekit.net

Espoon 10. apteekki

Espoon 10. apteekki (Sellon apteekki) on vilkas kauppakeskusapteekki, jonne on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet eri puolelta pk-seutua.

SELLON APTEEKISSA PUHALTAVAT UUDET TUULET!

 

Espoon 10. apteekissa – Sellon apteekissa – vaihtui apteekkari 1.12.2022.

Uudistukset alkoivat välittömästi. Uudet tietokoneet vaihdetaan jo joulukuussa, videoapteekki ja noutolokerikko on jo tilattu, vanha Salix-ohjelmisto vaihtuu pd3:een tammikuussa, helmikuussa saamme toimintaan uuden, toimivan varastoautomaattirobotin. Verkkoapteekki käynnistetään kevään aikana. Uusia tuulia mietitään senkin jälkeen…

Sellon apteekin henkilökunta ottaa uudistukset innolla vastaan, mutta tarvitsemme lisää tehokkaita tekijöitä joukkoomme.

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monipuoliseen kehitykseen!

Apteekin sijainti Leppävaarassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella helpottaa töihin tuloa. Tuntitöitä on tarjolla usealle opiskelijalle, joilla on farmaseutin tutkinto suoritettuna. Myös alkuvaiheen opiskelijoille on tarjolla mielenkiintoisia mahdollisuuksia tutustua apteekkityöhön, mm. lääkkeiden hyllyttämistä ja robotin rakennusvaiheessa lääkkeiden keräilyä.

Tulethan mukaan tähän kehitykseen? Opiskelijoiden uusia ajatuksia otamme mielellämme vastaan, pääsisit työyhteisössämme vaikuttamaan tulevaisuuden apteekin kehittämiseen!

 

Ota yhteyttä:

Apteekkari Eeva Savela: eeva.savela@apteekit.net, puh.040-7209123

Proviisorit Mirva Vaskela-Heikkinen tai Arezoo Vaziri: sellon.apteekki@apteekit.net puh. 098492550

Taustatietoa:  Lepuski 4 2022 by Lepuski – Issuu

Taustatietoa minusta, apteekkari Eeva Savelasta:

Olen koulutukseltani Farmasian tohtori ja yhteiskuntatieteiden maisteri, olen suorittanut marraskuussa 2022 Kliinisen farmasian dosentin pätevyyden. Olen ohjannut kliinisen farmasian alaan kuuluvia väitöskirjoja ja Pro Gradu-tutkielmia. Yhteistyöni professori Marja Airaksisen kanssa on jatkunut jo yli 20 vuoden ajan tiiviinä ja monipuolisena, mm. Lohja-projektissa v. 2015 – 2019. Uusia kehitysprojekteja on mahdollista tuottaa myös Sellon apteekissa.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen eeva.savela@apteekit.net