Farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle töitä ympäri Suomea

Farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle töitä ympäri Suomea

Julkaisupäivä

12.9.2022

Viimeinen hakupäivä

30.11.2022

Työsuhteen tyyppi

Yrityksen verkkosivut

https://farmania.fi

Farmania Oy

Farmania Oy on yksi Suomen johtavista apteekki-, lääke- ja terveysalan henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä.

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, saisimmeko sinusta uuden työkaverin Farmanian huikeaan apteekkipalveluiden tiimiimme?

Mikäli sinäkin haluat tehdä merkityksellistä työtä, saada uusia kokemuksia viihtyisässä ja rennossa työyhteisössä, vaikuttaa omaan työhösi ja olla osa alan edelläkävijän tarinaa, lue ihmeessä tehtävästä lisää!

Farmania Oy tarjoaa henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekki-, lääke- ja terveysalalla, ja työllistämme jo yli 250 huippuammattilaista ympäri Suomea. Mahdollistamme työntekijöillemme joustavat ja monipuoliset työ- ja uramahdollisuudet kaikissa urapolun vaiheissa. Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja meillä sovitusta pidetään kiinni. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen.

Työnkuva 

Tehtävässä tulet työskentelemään asiakasapteekeissamme farmaseuttisissa tehtävissä apteekin oman henkilökunnan tukena. Työtehtävät vaihtelevat apteekin asiakaskunnan ja toiminnan sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit työskennellä ainoastaan oman lähialueesi apteekeissa tai vaihtelua ja uusia kokemuksia halutessasi voit keikkailla myös toisilla paikkakunnilla. Joustavuutta arkeen lisää mahdollisuutesi päästä itse vaikuttamaan työmäärään, ja meillä farmasistit työskentelevätkin hyvin vaihtelevilla tavoilla; kokoaikaisena, osa-aikaisena, viikonloppu- ja iltatöissä tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujen, toisen työn tai vanhempainvapaan ohessa. Apteekkityön lisäksi tehtävänkuvaasi voidaan mahdollisesti yhdistää myös muuta työtä riippuen työskentelyalueestasi, työmäärästäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Markkinajohtajana ja laajan asiakasverkoston ansiosta voimme tarjota monipuolisesti työtehtäviä, joten kaipaamme joukkoomme erilaisen taustan omaavia farmasian alan asiantuntijoita. Voit siis olla jo kokenut konkari tai vasta uraansa aloitteleva alan ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne tekemiseen sekä asiakaspalveluhenkinen työskentelytapa. Toivomme sinulta myös kiinnostusta ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia.

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan ja meille voit tulla työskentelemään niin lyhytaikaisesti kuin pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle 

Farmanian kasvun ja menestyksen takana ovat upeat työntekijämme, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet onnistua, kehittyä ja viihtyä työssään. Tulemalla osaksi Farmaniaa, sinulle on luvassa:

  • Vaihteleva ja mielenkiintoinen työ; pääset näkemään erilaisia työyhteisöjä ja alamme työtehtäviä laajasti saman työnantajan palveluksessa
  • Vapaus valita sopiva työtahti; työmäärä ja -ajankohdat räätälöidään sinulle sopiviksi
  • Mahdollisuus vaikuttaa työskentelypaikkoihin
  • Kattava perehdytys ja säännöllistä koulutusta, myös apteekkiohjelmistojen harjoittelua 
  • Oman lähiesihenkilön jatkuva tuki työssä käymiseen 
  • Kannustava ja rento työyhteisö, jossa työntekijöitä kuunnellaan 
  • Tukea työkykysi ja hyvinvointisi ylläpitoon (mm. yksityinen työterveyshuolto, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikunnan verkkopalvelu, omavalintaisia etuja Farmanian hyvinvointikioskista, virkistystapahtumia) 
  • Kilpailukykyinen ja motivoiva palkka 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Tehtävä täytetään välittömästi sopivien hakijoiden löydyttyä, joten olethan pikaisesti yhteydessä! Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin, annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme työtehtävistä ja Farmanialla työskentelystä.

Uusimaa:
Apteekkipalveluiden liiketoimintajohtaja
Hanna Räsänen, p. 050 388 0018 / hanna.rasanen@farmania.fi

Varsinais-Suomi ja Satakunta:
Aluepäällikkö
Päivi Lavander, p. 050 371 0011 / paivi.lavander@farmania.fi

Pirkanmaa:
Aluepäällikkö
Tuija Hömmö, p. 044 525 2829 / tuija.hommo@farmania.fi

Pohjanmaa:
Aluepäällikkö
Emmi Orrenmaa, p. 050 447 5004 / emmi.orrenmaa@farmania.fi

Itä- ja Keski-Suomi:
Aluepäällikkö
Mari Ronkainen, p. 050 328 1192 / mari.ronkainen@farmania.fi

Pohjois-Suomi:
Aluepäällikkö
Kaisla Kivijärvi, p. 050 550 6776 / kaisla.kivijarvi@farmania.fi

Muu Suomi:
Apteekkipalveluiden liiketoimintajohtaja
Hanna Räsänen, p. 050 388 0018 / hanna.rasanen@farmania.fi

Farmania Oy on yksi Suomen johtavista apteekki-, lääke- ja terveysalan henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 250 farmasian ja lääkealan ammattilaista. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress.