Proviisoriksi Haka Apteekkiin Tampereelle

Proviisoriksi Haka Apteekkiin Tampereelle

Julkaisupäivä

19.9.2022

Viimeinen hakupäivä

31.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.haka-apteekki.fi/

Sähköpostiosoite

marja.ritala@apteekit.net

Haka Apteekki Tampere

Hei sinä nuori Proviisori. Oletko vasta aloittamassa uraasi tai mietitkö apteekkikentällä työskentelyä? Nyt olisi hyvä tilaisuus päästä kehittymään apteekkikentän osaajaksi!

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen proviisoria Elokuun loppuun 2023 asti. Kyseessä on opintovapaan sijaisuus. Odotamme sinulta intoa kehittää itseäsi Proviisorina ja iloista asennetta työtä kohtaan.

Työ on noin 80% asiakaspalvelua ja 20% projektiluontoisia Proviisorin töitä. Projektitöihin kuuluu toimintaohjeiden päivitystä yhdessä johtavan Proviisorin kanssa, apteekin prosessien hiomista ja avustavia tehtäviä esimerkiksi päiväohjelmien suunnittelussa. Lisäksi päivittäistä työohjausta niinä aikoina, kun apteekkari tai Johtava Proviisori eivät ole paikalla. Keväällä apteekissamme on myös harjoittelijoita, joiden ohjaukseen pääset aktiivisesti osallistumaan. Tarjoamme sinulle loistavan paikan aloittaa uraasi apteekkipuolella vahvojen osaajien kanssa. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Fixu-varastoautomaatti, eApteekki ja Easymedi. Toimimme vilkkaassa kauppakeskuksessa Tampereen Kalevassa. Työtä tehdään kaikissa vuoroissa aukiolojen aikana.

Liitäthän hakemukseesi CV: ja lyhyen hakemuskirjeen. Kysy rohkeati lisää!

Hakemukset sähköpostitse: marja.ritala@apteekit.net

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen marja.ritala@apteekit.net