Farmaseutti / Farmasian opiskelija

Farmaseutti / Farmasian opiskelija

Julkaisupäivä

26.7.2023

Viimeinen hakupäivä

30.9.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.toriapteekki.fi/

Yrityksen osoite

Hallituskatu 18, 13100 Hämeenlinna

Yhteyshenkilö

Jukka Niemi

puhelinnumero

0400298959

Sähköpostiosoite

jukka.niemi@toriapteekki.fi

Hämeenlinnan Tori-Apteekki

Hämeenlinnan I Tori-Apteekki on moderni ja alati uudistuva apteekki Hämeenlinnan kaupungin ytimessä, torin laidalla. Apteekki palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

Hei opiskelija! Etsitkö tuntitöitä opintojen oheen? Oletko valmistumisen kynnyksellä? Hämeenlinnassa olisi tarjolla vaihtelevia työpäiviä ja mukavaa meininkiä kaupungin ytimessä!

Etsimme tiimiimme reipasta ja myönteisen asenteen omaavaa tyyppiä, jolla on halua kehittyä farmasian alan ammattilaisena. Etsimme juuri sinua, joka sovit meidän tiimiimme. Odotamme, että hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Tarjoamme rennon ja hyvähenkisen työporukan, mahdollisuuden kouluttautumiseen, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun. Pääset myös mukaan kehittämään toimintaamme mielenkiintosi mukaan. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä ja Treet-verkkoapteekki.

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan asiakaspalvelutiimiimme!

Ota rohkeasti yhteyttä joko apteekkari Jukka Niemeen puh. 0400 298 959 tai proviisori Heidi Vuotiin puh. 03 630 600 niin jutellaan lisää! Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse jukka.niemi@toriapteekki.fi tai heidi.vuoti@toriapteekki.fi.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen jukka.niemi@toriapteekki.fi