Töitä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle Jyväskylässä

Töitä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle Jyväskylässä

Julkaisupäivä

27.1.2023

Viimeinen hakupäivä

31.5.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.hoviapteekki.fi/

Yrityksen osoite

Kylmälahdentie 8, 40500 JYVÄSKYLÄ

Yhteyshenkilö

Johanna Rautiainen

puhelinnumero

0503058255

Sähköpostiosoite

jkrautiainen@gmail.com

HoviApteekki

HoviApteekissa Keljon kauppakeskuksessa Jyväskylässä töitä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle farmaseutin oikeuksin maalis-huhtikuusta ainakin elo-syyskuun 2023 loppuun asti. Olemme vilkas, iso marketapteekki, jossa et pääse pitkästymään.

Käytössä on Maxx ja hoviväki mukavan rentoa ja nuorekasta porukkaa. Aukioloajat ovat pitkät ja tuovat osaltaan vaihtelua niin arkeen kuin viikonloppuun. Työajat ovat joustavat ja toiveita toteutetaan aina kun mahdollista. Maxx kokemus on tietysti eduksi, mutta nopeasti opetamme uuden järjestelmänkin. Työkokemuksesta marketapteekissa tai suuremmasta apteekista on myös hyötyä, samoin jos Sinulla on taito siirtyä nopeasti tehtävästä toiseen ja omaksua nopeasti uusia asioita.

Käytämme kaikkia sähköisiä apuvälineitä, jotka helpottavat työtä ja pääset varmasti oppimaan jotain uutta apteekista, vaikka Sinulla olisikin jo kokemusta apteekkityöstä. Keljo sijaitsee lähellä keskustaa ja kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan.

Jos tämä kuulostaa Sinun paikaltasi, niin ole yhteydessä mahdollisimman pian. Apteekkari Johanna: jkrautiainen@gmail.com tai p. 0503058255. Parhaiten tavoitat meilillä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen jkrautiainen@gmail.com