JÄRVENPÄÄHÄN FARMASEUTTEJA!

JÄRVENPÄÄHÄN FARMASEUTTEJA!

Julkaisupäivä

17.2.2023

Viimeinen hakupäivä

31.5.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, Määräaikainen

Yrityksen osoite

Rantakatu 5, 04400 Järvenpää

Yhteyshenkilö

Taina Sirkiä

puhelinnumero

029 3400 188

Sähköpostiosoite

taina.sirkia@apteekit.net

Järvenpään Sonaatti Apteekki

 

Järvenpään Sonaatti Apteekki (www.jarvenpaansonaattiapteekki.fi ) hakee farmaseutteja. Voit valita oman tilanteesi mukaan joko vakituisen tai määräaikaisen työsuhteen ja työskennellä joko kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai joustavasti tuntityössä. Tarvitsemme uusia reippaita asiakaspalvelusta innostuvia farmaseutteja. Meille voit myös hakea, vaikka olisit vasta valmistumassa!

Käytössämme on uudet ja valoisat tilat Järvenpään Prisma-keskuksessa. Apteekki on saavutettavissa helposti niin julkisilla kulkuyhteyksillä (mm. Järvenpään juna-asema kivenheiton päässä) kuin autolla. Työssäsi on käytössä laadukkaat työvälineet sekä MAXX -apteekkiohjelma. Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden esimerkiksi sunnuntaityöhön. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti ja omalla osaamisella ja toiveilla voit vaikuttaa työtehtäviisi (verkkokauppa, annosjakelu jne.).

Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan tai vaikka heti.

Yhteydenotot proviisori Juuso Paloranta 050 410 8842 proviisori@jarvenpaansonaattiapteekki.fi tai apteekkari Taina Sirkiä-Vuorio 0400 497 292 taina.sirkia@apteekit.net.

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen taina.sirkia@apteekit.net