Farmaseutti tai farmasian opiskelija

Farmaseutti tai farmasian opiskelija

Julkaisupäivä

13.10.2022

Viimeinen hakupäivä

31.12.2022

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.kiltakallionapteekki.fi/

Yrityksen osoite

Siltakatu 13, 02770 Espoo

Yhteyshenkilö

Minna Lähdevuori

puhelinnumero

0400862457

Sähköpostiosoite

minna.lahdevuori@kiltakallionapteekki.fi

Espoon 16. Kiltakallion Apteekki

Espoon 16. Kiltakallion Apteekki on alkuvuodesta 2023 Espoon keskukseen perustettava uusi apteekki. Apteekkarina toimii Mikko Lähdevuori.

Hei, sinä farmaseutti tai farmasian opiskelija!

 

Etsimme Espooseen alkuvuodesta 2023 avautuvaan Kiltakallion Apteekkiin farmaseutteja ja farmasian opiskelijoita (tekninen työntekijä / oppilaan oikeuksin) joko koko- tai osa-aikaiseen työhön. Apteekki tulee sijaitsemaan Espoon Keskuksen S-marketin yhteydessä. Käyttöömme tulee MAXX-järjestelmä ja olemme avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin 9-17.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana perustamassa uutta apteekkia alusta asti, jolloin voit vaikuttaa työnkuvaasi tuomalla omat vahvuutesi ja osaamisesi esille. Voit olla jo kokeneempi konkari, uusia haasteita etsivä tai vasta urasi alkumetreillä. Tärkeintä on asenne! Oletko valmis laittamaan itsesi likoon kanssamme?

Toivomme sinulta positiivista otetta ja halua tarttua toimeen. Innostut asiakaspalvelusta, olet myyntihenkinen ja haluat kehittää apteekin toimintaa kanssamme asiakaslähtöisesti. Me puolestamme olemme valmiita kehittämään ammattitaitoasi ja auttamaan sinua polullasi apteekin asiantuntijana. Tavoitteenamme on muodostaa kehittyvä työyhteisö, joka tukee työntekijöidensä hyvinvointia.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@kiltakallionapteekki.fi. Käy tsekkaamassa myös nettisivumme www.kiltakallionapteekki.fi.

Apteekkari Mikko Lähdevuori ja johtava proviisori Minna Lähdevuori

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@kiltakallionapteekki.fi