Farmasisti Helsingin Myllypuroon

Farmasisti Helsingin Myllypuroon

Julkaisupäivä

1.2.2023

Viimeinen hakupäivä

30.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://helsinki.hyma.fi/

Yrityksen osoite

Kiviparintie 2, 00920 Helsinki

Yhteyshenkilö

Raisa Kaasinen

puhelinnumero

09-3424350

Sähköpostiosoite

raisa.kaasinen@myllypuronapteekki.fi

Myllypuron apteekki

Apteekkimme sijaitsee Myllypuron ostoskeskuksessa. Ostari on metroradan varrella lähellä Liikuntamyllyä, Metropolian kampusta ja terveysasemaa.

Myllypuron apteekissa tarjolla paikka uudelle huipputyypille fantastisessa porukassamme!

Etsimme vahvistusta aidosti mukavaan ja työviihtyvyydestään paljon kiitosta saaneeseen tiimiimme ainakin parina päivänä viikossa sekä ilta-/viikonlopputyön muodossa farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Tuntimäärät sovittavissa joustavasti. Myös kokoaikainen kesälomasijaisuus on tarjolla. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista työotetta ja hyvää pelisilmää. Voit olla alalla jo pitkään viihtynyt tai työurasi alkutaipaleella tai vaikkapa osittaisella hoitovapaalla.

Apteekkimme on avoinna arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-17. Käytössä on Maxx ja Videoapteekki. Työkaverit ovat kivoja, asiakkaista puhumattakaan! Apteekki sijaitsee Myllypuron ostarilla, joka on metroaseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. Myllypuro on vireä kaupunginosa täynnä opiskelijoita ja liikkujia.

Jos mietit, että olisinko, osaisinko, pystyisinkö, ehtisinkö niin älä pähkäile yksin! Ota yhteyttä niin jutellaan, tutustutaan ja katsotaan, sovitaanko yhteen 😊 Toivomme yhteydenottoasi helmikuun aikana – paikka/paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Yhteydenotot: proviisori Raisa Kaasinen raisa.kaasinen@myllypuronapteekki.fi p. 09-3424350 (hänen poissaollessaan kysy apteekkaria).

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen raisa.kaasinen@myllypuronapteekki.fi