Farmaseutti ja/tai proviisori

Farmaseutti ja/tai proviisori

Julkaisupäivä

23.1.2023

Viimeinen hakupäivä

31.3.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.airapteekki.fi

Yrityksen osoite

Naaranpajuntie 3, 03100 Nummela

Yhteyshenkilö

Kirsi Rosenqvist

puhelinnumero

0405124993

Sähköpostiosoite

kirsi.rosenqvist@apteekit.net

Nummelan Uusi Apteekki

NUMMELA

Farmaseutti ja/tai proviisori kokoaikaiseen/osa-aikaiseen työsuhteeseen

Nummelan Uusi Apteekki (Nummelan Prisma-keskus) hakee FARMASISTIA

Olemmeko etsimäsi työpaikka? Oletko tyytyväinen nykyiseen työpaikkaasi, mutta se kipinä puuttuu? Vai oletko juuri valmistumassa ja etsit unelmiesi työpaikkaa. Tule kokeilemaan meille, saisimmeko yhdessä kipinän syttymään.

Olemme Nummelan Prisma-keskuksessa sijaitseva iloisella asenteella toimiva pari vuotta sitten perustettu apteekki. Nummela on vain puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudulta ja siellä yhdistyy mukavasti keskikokoisen apteekin edut ja sopivan kokoisen, ei liian ison, kaupungin asiakaskunta.

Haemme mukavaan joukkoomme farmasistia. Toimintamme perustuu tulevaisuuden ratkaisuihin, jotta asiakkaiden luottamus apteekkeihin säilyisi jatkossakin ja henkilökunnalla olisi mahdollisimman hyvät olosuhteet palvella asiakkaitamme ja viihtyä työssään. Tule mukaamme luomaan uutta, kannustavaa ja viihtyisää työyhteisöä. Sinulla on reipas ja positiivinen työote, tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi ja mikä tärkeintä: intoa asiakaspalvelutyöhön. Muu osaaminen, kuten Maxx-apteekkiohjelman hallinta katsotaan eduksi, mutta on myös opittavissa avullamme.

Apteekkityö sinällään on varmasti samanlaista toimipaikasta riippumatta, mutta jos pidät apteekkityöstä hyvällä sykkeellä, niin meillä on siihen ihan parhaat työkaverit. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Apteekissamme on varastoautomaatti ja käytössämme on mm. verkkoapteekki ja noutolokerikko.

Toivottavasti kiinnostuit!

 

Lisätietoja puhelimitse apteekkari Kirsi Rosenqvist puh. 040-5124993 (soitathan uudestaan, jos olen asiakaspalvelussa enkä heti pääse vastaamaan) tai sähköpostilla.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse: kirsi.rosenqvist(@)apteekit.net tai sovi haastattelu

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen kirsi.rosenqvist@apteekit.net