Laadunvarmistusfarmaseutti / laadunvarmistusasiantuntija (3 paikkaa)

Laadunvarmistusfarmaseutti / laadunvarmistusasiantuntija (3 paikkaa)

Julkaisupäivä

4.11.2022

Viimeinen hakupäivä

11.12.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.vitabalans.fi

Yrityksen osoite

Varastokatu 8 13500 Hämeenlinna

Yhteyshenkilö

Jari Kovalainen

puhelinnumero

(03) 615 6012

Sähköpostiosoite

jari.kovalainen@vitabalans.fi

Vitabalans Oy

Vitabalans Oy on suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme geneerisiä lääkevalmisteita Suomen ja Euroopan markkinoille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat reseptilääkkeet, käsikauppalääkkeet, lääkinnälliset laitteet ja tarvikkeet, ravintolisät ja eläinvalmisteet.

 

Toimintamme kasvaessa vahvistamme nykyista laadunvarmistustiimiämme ja haemme lääketehtaalle Hämeenlinnaan LAADUNVARMISTUSFARMASEUTTEJA / LAADUNVARMISTUSASIANTUNTIJOITA,

kahta toistaiseksi voimassa olevaan ja yhtä määräaikaiseen työsuhteeseen (opintovapaan sijaisuus).

Toimit lääketehtaan laadunvarmistuksessa ja suoritat monipuolisia laatujärjestelmän (EU-GMP, ISO 13485) mukaisia työtehtäviä tiiviissä yhteistyössä esim. tuotannon, laadunvalvonnan ja myyntilupaosaston kanssa. Ylläpidät erilaisia laatudokumentteja, tarkastat ja arvioit erädokumentaatiota, koordinoit muutosten ja poikkeamien hallintaa. Koulutat ja perehdytät sekä osallistut tuotearvioiden ja johdon katselmuksen koostamiseen sekä asiakaspalautteiden käsittelyyn. Arvioit toimitusketjun laatua ja suoritat sisäisiä auditointeja. Osallistut myös viranomaistarkastuksiin ja muihin ulkopuolisiin auditointeihin.

Edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa farmaseuttista, luonnontieteellistä tai teknistä koulutusta
  • Tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteellisuutta
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa
  • Kykyä hoitaa useita projekteja samanaikaisesti

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lääketeollisuudesta ja erityisesti lääkevalmisteiden serialisoinnista. Huomioimme myös aikaisemman laatutyökokemuksen muilla teollisuuden aloilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän nuorekkaassa työyhteisössä, vakavaraisessa perheyhtiössä, joka investoi tällä hetkellä vahvasti kotimaiseen lääketuotantoon ja laajentaa lääketehtaan tiloja Hämeenlinnassa.

Toimipaikkasi sijaitsee lääketehtaan yhteydessä Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuunalainen johtaja Jari Kovalainen, p.(03) 615 6012.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostitse recruitment@vitabalans.com otsikolla ”Laadunvarmistusfarmaseutti / asiantuntija”. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alue on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen recruitment@vitabalans.com