Laatupäällikkö lääketehtaalle

Laatupäällikkö lääketehtaalle

Julkaisupäivä

25.11.2022

Viimeinen hakupäivä

31.12.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.vitabalans.fi

Yrityksen osoite

Varastokatu 8 13500 Hämeenlinna

Yhteyshenkilö

Jari Kovalainen

puhelinnumero

03 615 6012

Sähköpostiosoite

jari.kovalainen@vitabalans.fi

Vitabalans Oy

Vitabalans Oy on suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme geneerisiä lääkevalmisteita Suomen ja Euroopan markkinoille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat reseptilääkkeet, käsikauppalääkkeet, lääkinnälliset laitteet ja tarvikkeet, ravintolisät ja eläinvalmisteet.

 

Haemme lääketehtaallemme Hämeenlinnaan LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat lääketehtaan laadunvarmistuksen päivittäisestä toiminnasta voimassaolevan lainsäädännön ja ohjeistojen (mm. EU-GMP, ISO 13485) mukaisesti. Toimit laadunvarmistusfarmaseuttien ja laadunvarmistusasiantuntijoiden esimiehenä. Ylläpidät, kehität ja tehostat laatujärjestelmää lainsäädännön sekä ohjeistojen kehittyessä. Osallistut auditointeihin ja viranomaistarkastuksiin sekä suoritat auditointeja tarvittaessa myös itse (esim. raaka-ainetoimittajien auditointi).

Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta ja tietotaitoa laatujärjestelmistä, laadunvarmistuksesta ja riskinhallinasta. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteellisuutta, projektinhallintataitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Toivomme hakijalta

  • soveltuvaa farmaseuttisen, luonnontieteellisen tai teknisen alan korkea asteen koulutusta (esim. proviisori, kemisti, biokemisti, kemiantekniikan DI)
  • erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa
  • kykyä hoitaa useita projekteja samanaikaisesti

Aikaisempi työkokemus lääketeollisuudesta katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän nuorekkaassa työyhteisössä, vakavaraisessa perheyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuunalainen johtaja Jari Kovalainen, p. 03 615 6012.
Hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostitse recruitment@vitabalans.com otsikolla ”Laatupäällikkö”.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alue on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen recruitment@vitabalans.com