Farmaseutteja Yliopiston Apteekkiin pääkaupunkiseudulle

Farmaseutteja Yliopiston Apteekkiin pääkaupunkiseudulle

Julkaisupäivä

12.9.2022

Viimeinen hakupäivä

31.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Yrityksen verkkosivut

https://www.yliopistonapteekki.fi

Yrityksen osoite

Helsinki, Espoo, Vantaa

Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.
Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon:
LAILLISTETTUJA FARMASEUTTEJA
Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle vakituiseen, sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen, työsuhteeseen. Myös opintojen ohelle sopivaa ilta- ja viikonlopputyötä on mahdollista tehdä.

Yliopiston Apteekissa pääset huolehtimaan apteekkimme lääkeneuvonnasta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Täällä sinua odottaa lukuisat työkaverit, joista saat vapaa-ajalla seuraa lenkkipolulle tai bänditreeneihin. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat.
Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Työpäivämme ja -vuoromme ovat monipuolisia ja olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy meiltä lisää:
apteekinhoitaja Emilia Laakkonen (Tammisto, Vantaa) p. 09 5420 4973
apteekinhoitaja Annukka Kuokkanen (Malmi, Helsinki) p. 09 5420 4770
apteekinhoitaja Krista Merras (Viikki, Helsinki) p. 09 5420 4901
apteekinhoitaja Rami Kivistö (Iso Omena, Espoo) p. 09 5420 4701
apteekinhoitaja Elina Lammi (Töölö, Helsinki), p. 09 5420 4920
johtava proviisori Mikaela Pammo (Keskusta, Helsinki) p. 09 5420 4811

Tavoitat meidät myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@ya.fi. Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme.

To apply for this job please visit www.yliopistonapteekki.fi.