PROVIISORI

PROVIISORI

Julkaisupäivä

23.9.2024

Viimeinen hakupäivä

12.11.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Palkkaus

TES tai sopimuksen mukaan

Yrityksen verkkosivut

https://auranapteekki.fi/

Yrityksen osoite

Kauppakaari 2 21380 Aura

Yhteyshenkilö

Marianne Torkko

puhelinnumero

0503560520

Sähköpostiosoite

marianne.torkko@apteekit.net

Auran apteekki

Haluatko tulla kehittämään modernia Maxx-apteekkia Turun kupeeseen?  Nyt siihen on loistava tilaisuus Auran apteekissa. Auran Apteekki sijaitsee virkeässä Auran kunnassa noin puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Meillä on uudet valoisat tilat S-marketin yhteydessä. Sivuapteekkimme sijaitsee Tarvasjoella, 15 minuutin ajomatkan päässä apteekilta.

Auran apteekkiin haetaan proviisoria määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen. Työsuhteen kesto on ainakin vuoden 2025 loppuun asti. Ainoana proviisorina saat toimia paljon apteekinhoitajana. Halutessasi voit suorittaa työn ohessa esim. proviisoreille suunnattuja johtamiskoulutuksia. Voit työskennellä halutessasi myös osa-aikaisesti.

Meillä on tarjota yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön lisäksi monipuolinen toimenkuva, jota voidaan räätälöidä osaamisesi ja toiveidesi mukaan, laaja työterveyshuolto, miellyttävät työajat, leppoisa työtahti ja mukavat asiakkaat. Olemme avoinna ma-pe 9.30-18 ja la 10-15. Sunnuntait ja juhlapyhät olemme suljettuna.

Esimieskokemus ja aikaisempi apteekkikokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Aito kiinnostus apteekin asiakaspalvelun ja myynnin kehittämiseen ja ns. arkijärki ovat ehdottomia valttikortteja.

Lisätiedot apteekkari Marianne Torkko puh. 050-3560520 marianne.torkko@apteekit.net. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköpostilla marianne.torkko@apteekit.net. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen marianne.torkko@apteekit.net