Farmaseutti / proviisori / proviisoriopiskelija Apila Apteekkiin Lahteen kesäksi 2024

Farmaseutti / proviisori / proviisoriopiskelija Apila Apteekkiin Lahteen kesäksi 2024

Julkaisupäivä

16.1.2024

Viimeinen hakupäivä

29.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Palkkaus

Palkkaa maksamme 2700-3900 €/kk, erillisen sopimuksen mukaan koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen.

Yrityksen verkkosivut

http://www.apilaapteekki.fi

Yrityksen osoite

Ajokatu 83, 15500 Lahti

Yhteyshenkilö

Sakari Laitinen

puhelinnumero

03 876 220

Sähköpostiosoite

proviisori@apilaapteekki.fi

Lahden 9. Apila Apteekki

Apila Apteekki Lahdessa etsii farmaseuttia, proviisoria tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2024. Töitä olisi tarjolla kesäkuusta syyskuulle tai sopimuksen mukaan.

Voit olla alan konkari tai vasta uraasi aloitteleva. Meillä et joudu työskentelemään yksin vaan tukenasi on aina työkavereita, joilta kysyä neuvoa. Työnkuvasi ei ole pelkkää reseptintoimitusta vaan pääset työskentelemään halutessasi myös lääkkeenvalmistuksessa sekä hoitokotien ja koneellisen annosjakelun parissa. Proviisorina tai proviisoriopiskelijana sinun on mahdollista tutustua apteekkiproviisorin töihin.

Tarjoamme rennon työilmapiirin sekä vaihtelevat ja joustavat työajat. Halutessasi voit myös työskennellä osa-aikaisesti. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla sekä laajalla työterveyshuollolla. Lounaan voit nauttia samassa kiinteistössä sijaitsevassa ravintolassa tai tuoda omat eväät. Ne voit nauttia rauhallisessa taukotilassa poissa asiakasvilinästä. Apteekille on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Oman auton voit pysäköidä työpäivän ajaksi maksuttomaan parkkihalliin.

Palkkaa maksamme 2700-3900 €/kk, erillisen sopimuksen mukaan koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä proviisoreihin (Katiin tai Villeen) tai apteekkariin (Sakariin) sähköpostitse proviisori@apilaapteekki.fi tai puh. 03 876 220. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toimi pikaisesti!

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen proviisori@apilaapteekki.fi