FARMASEUTTI, PROVIISORI TAI FARMASEUTIN OIKEUDET OMAAVA OPISKELIJA Riihimäelle Apteekki Merkokseen

FARMASEUTTI, PROVIISORI TAI FARMASEUTIN OIKEUDET OMAAVA OPISKELIJA Riihimäelle Apteekki Merkokseen

Julkaisupäivä

13.3.2023

Viimeinen hakupäivä

11.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

Sopimuksen mukaan

Yrityksen verkkosivut

http://www.apteekkimerkos.fi

Yhteyshenkilö

Irmeli Taipale

puhelinnumero

044 333 4646

Sähköpostiosoite

irmeli.taipale@apteekit.net

Apteekki Merkos

TYÖNKUVAUS

Oletko apteekkifarmasisti, jolle laadukkaan ja yksilöllisen asiakaspalvelun toteuttaminen antaa virtaa ja positiivista energiaa?

Sinulle apteekkiasiakkaan palveleminen mahdollisimman hyvin on aidosti sydämen asia, ja hahmotat helposti, miten eri toiminnot ja tehtävät apteekissa voivat tukea tätä ydintehtävää.

Olet aloitekykyinen ja pidät itsenäisestä ratkaisulähtöisestä työskentelystä. Keskustelu, kuunteleminen, läpinäkyvyys ja yhteishenki ovat sinulle työyhteisössä tärkeitä asioita. Haluat kehittää omaa työtäsi sekä apteekkia kokonaisuutena osana mukavaa tiimiämme.

Jos parhaiden asiakaskokemusten luominen on sinulle sydämen asia ja tunnistat kuvauksesta itsesi, laita meille lyhyt hakemus tai kysy lisätietoja!

TYÖPAIKKA

Apteekki Merkos on vuonna 2011 perustettu keskisuuri kauppakeskusapteekki, jonka toiminnan ydin on alusta asti painottunut vahvasti asiakaslähtöisyyteen. Sijaitsemme K-Citymarketin kassoja vastapäätä kauppakeskus Merkoksen pääkäytävän varrella. Reseptuurimme on ollut apteekin perustamisesta lähtien nousujohteinen; vuonna 2022 se oli noin 95000.

 

Koska keskitymme toiminnassamme vahvasti ja suurella sydämellä apteekkiasiakkaiden mahdollisimman laadukkaaseen, yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun, keskitymme sen johdosta myös monipuoliseen ja laajaan tuotevalikoimaan niin reseptilääkkeiden kuin palveluvalinnan tuotteiden osalta.

Toimintaamme ei tällä hetkellä kuulu verkkoapteekki- tai annosjakelutoimintaa, vaan keskitymme apteekin ydintehtävään, eli asiakkaiden palveluun paikan päällä. Asiakaskunnassamme häiriötilanteet ovat erittäin harvinaisia; meillä on turvallista työskennellä.

 

Meillä voit vaikuttaa apteekin yhteisiin asioihin ja kehittää laadukasta asiakaspalveluamme. Voit asiakaspalvelun ohella laajentaa ammattitaitoasi hyödyllisillä ja kiinnostavilla koulutuksilla työajalla. Voit halutessasi myös perehtyä ja hoitaa erilaisia erityistehtäviä tai vastuualueita kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Panostamme henkilökunnan monipuoliseen kouluttautumiseen sekä hyvän ja motivoivan työilmapiirin ylläpitämiseen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

 

TYÖSUHDE JA TYÖAIKA

Työsuhde voidaan sopia alkavaksi heti tai sopimuksen mukaan.

Voit valita oman tilanteesi mukaan joko vakituisen tai määräaikaisen työsuhteen ja työskennellä joko kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai joustavasti tuntityössä.

 

Apteekki Merkoksen aukioloajat ovat:

ma-pe 8-20, la 9-18 ja su 10-18.

Meille tulet helposti ja nopeasti kauempaakin, sillä sijaitsemme aivan moottoritien ja myös 54-tien läheisyydessä.

 

PALKKAUS JA EDUT

Apteekki Merkoksessa saat apteekkifarmasistien keskimääräiseen palkkatasoon verrattuna motivoivaa ja selkeästi kilpailukykyisempää palkkaa, johon vaikuttavat lisäksi ammatillinen osaaminen sekä työhön mahdollisesti sisältyvät vastuu- tai erityistehtävät.

Saat meillä myös hyvät henkilöstöedut, kuten reilun henkilökunta-alennuksen, mahdollisuuden bonuksiin sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

 

YHTEYDENOTOT, LISÄTIEDUSTELUT JA HAKEMUKSET

Kysy lisää, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tai lähetä lyhyt hakemus apteekkarille suoraan:

irmeli.taipale@apteekit.net

p. 044 333 4646

Tervetuloa Apteekki Merkoksen mukavaan tiimiin! Ota yhteyttä!

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net