Farmaseutiksi Vaasaan

Farmaseutiksi Vaasaan

Julkaisupäivä

9.2.2023

Viimeinen hakupäivä

31.5.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.apteekkivaasaminimani.fi

Yrityksen osoite

Laivakatu 13, 65100 Vaasa

Yhteyshenkilö

Pekka Paananen

puhelinnumero

063196400

Sähköpostiosoite

info@apteekkivaasaminimani.fi

Apteekki Vaasa Minimani

Vilkas kauppakeskusapteekki Apteekki Vaasa Minimani hakee kokoaikaista farmaseuttia vakituisteen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mieluiten ennen kesälomakautta.

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin keväällä 2020 Vaasan Minimani-kauppakeskuksen yhteyteen, keskustan tuntumaan. Käytössämme on Maxx. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja lauantaisin klo 9-17. Pyhät ja sunnuntait olemme kiinni. Kesän aukiolot ovat 9-18, 9-15, joten sinulla on kesällä hyvin aikaa tutustua aurinkoiseen kaupunkiimme.

Sinulla on apteekissamme hyvä mahdollisuus laajentaa kieliosaamistasi, Vaasassa käytössä molemmat kotimaiset kielet sekä liuta muita. Emme vaadi täydellistä kielipäätä, vain kiinostuksen kehittää itseään. Hieman pidemmällä ajanjaksolla myös annosjakeluyksikössä työskentely voi tulla kysymykseen, jos olet kiinnostunut siitä.

Ota yhteyttä ja kysy halutessasi lisää. Lisätietoja saat soittamalla proviisoreilta (puh. 06-3196400). Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n suoraan osoitteeseen info@apteekkivaasaminimani.fi. Otsikoithan sähköpostisi selkeästi esim. ”Työhakemus – farmaseutti”.

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@apteekkivaasaminimani.fi