Farmaseutti

Farmaseutti

Julkaisupäivä

12.9.2023

Viimeinen hakupäivä

22.10.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

TES + osaamislisät + allekirjoituspalkkio

Yhteyshenkilö

Marja-Leena Mielonen

puhelinnumero

05 541 1770

Sähköpostiosoite

marja-leena.mielonen@apteekit.net

Imatrankosken apteekki

Muutamme marraskuussa uuteen liiketilaan Citymarketin yhteyteen ja tarvitsemme lisää farmaseuttista henkilökuntaa. Tarjoamme töitä farmaseutille, farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tai proviisorille heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteesi voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen oman tarpeesi mukaan.

Hyvä asiakaspalvelu on meille ykkösasia. Palvelemme asiakkaitamme myös verkkoapteekin kautta sekä tarjoamme koneellista annosjakelupalvelua. Työtehtäviä räätälöidään mielenkiintosi mukaan, esim. onko vahvuutesi some-, annosjakelu- tai markkinointiosaaminen.

Kehitämme apteekkimme toimintaa koko työyhteisön voimin ja tarjoamme työntekijöillemme kouluttautumismahdollisuuksia sekä vastuualueita oman ammatillisen mielenkiinnon mukaan.

Apteekissamme on hyvä työilmapiiri ja mukavat työtoverit. Hakijoissa arvostammekin asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta ja hyvää työtoveruutta.

Työvuorotoivomusten suhteen olemme joustavia, ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä apteekkimme on suljettu. Aukioloajat uudessa paikassa ovat ma-pe 9-19 ja la 9-16.

Käytössä meillä on Maxx-ohjelma, Fixu-varastorobotti ja EasyMedi-tilausohjelma hoivakotien tilauksiin.

Henkilökunnan työssä jaksamista tuetaan, saat käyttöösi laajan terveysvakuutuksen sekä liikunta-/hyvinvointiedut (epassi-flex). Käytössämme on tulospalkkio, jossa osa apteekin tuloksesta jaetaan vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöille rahallisina bonuksina.  Muista lisätä myös palkkatoiveesi hakemukseen, erityisosaamisesta palkitaan.

Tule nyt työkaveriksemme ja saat 1000 €:n allekirjoituspalkkion.

Kerromme mielellämme lisää:

  • apteekkari marja-leena.mielonen@apteekit.net
  • proviisori jerry.ryhanen@apteekit.net
  • lisätietoja: www.imatrankoskenapteekki.fi, p. 05 541 1770

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen marja-leena.mielonen@apteekit.net