Kesätyöpaikka farmaseutille tai farmasian opiskelijalle Järvenpään Avainapteekissa!

Kesätyöpaikka farmaseutille tai farmasian opiskelijalle Järvenpään Avainapteekissa!

Julkaisupäivä

3.4.2024

Viimeinen hakupäivä

3.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Palkkaus

TESin mukainen

Yrityksen osoite

Helsingintie 41

Yhteyshenkilö

Katja Keskiaho

puhelinnumero

+358400635575

Sähköpostiosoite

katja.keskiaho@apteekit.net

Järvenpään Avainapteekki

Kesätyöpaikka farmaseutille tai farmasian opiskelijalle Järvenpään Avainapteekissa!

Maailman parhaan ruokakaupan, Järvenpään Citymarketin, yhteydessä oleva apteekki on juuri uudistunut Järvenpään Avainapteekiksi. Avainapteekit- ketju on Suomen suurin apteekkiketju.

Etsimme kesäksi farmaseuttia tai farmasian oppilasta kokoaikaiseen, osa-aikaiseen tai tuntityöhön, miten sinulle parhaiten sopii. Tuntityön jatkaminen syksyllä on myös mahdollista. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä, FIXU-varastorobotti ja Remomedi-etäasiointipalvelu sekä sujuvat toimintaprosessit ja viihtyisä työympäristö. Perehdytämme sinut järjestelmien käyttöön. Olemme avoinna joka päivä 8-21. Laajat aukioloajat mahdollistavat vaihtelevat työajat ja esimerkiksi halutessasi ilta- ja viikonloppupainotteisuuden.

Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteysien päässä, Helsingintien ja Pohjoisväylän kulmassa, noin 800 m Järvenpään juna-asemalta. Auton saat tarvittaessa autohalliin. Junamatka Helsingin Rautatieasemalta kestää Järvenpäähän noin 30 minuuttia.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Työaika voi olla kokoaikaista tai esimerkiksi 20-30h/vko ja työajat joustavat aina tarvittaessa opiskelun tai muun elämäsi mukaan. Työaikatoiveet voit esittää suoraan sähköisesti Työvuorovelhoon. Tarvittaessa voimme räätälöidä työvuoron alkamaan kulkuyhteyksien mukaan. Henkilöstöetuina on muun muassa SMARTUM kulttuuri- ja liikuntaetu.

Työyhteisön arvoina ovat avoimuus, inhimillisyys ja yhdessä tekeminen.  Toiminnan keskiössä ovat asiakkaat ja rohkeus uudistua. Arvostamme myös hyviä tunnetaitoja. Meillä on ihana työporukka, olisitko sinä ensi kesänä osa sitä? 😊

Työn aloitus voi olla joustavasti toukokuun lopulla tai kesäkuussa ja kesätyö kestäisi elokuun loppupuolelle. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työpaikasta antavat johtava proviisori Tiina Kinos p. 050-379 1524 ja apteekkari Katja Keskiaho puh. 0400-635575. Kiinnostuitko? 😊 Lähetä rohkeasti hakemuksesi: tiina.kinos@apteekit.net tai katja.keskiaho@apteekit.net.

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen katja.keskiaho@apteekit.net