Farmaseutti tai proviisoriopiskelija

Farmaseutti tai proviisoriopiskelija

Julkaisupäivä

15.9.2023

Viimeinen hakupäivä

2.10.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen osoite

Helsingintie 41, 04410 Järvenpää

Yhteyshenkilö

Katja Keskiaho

puhelinnumero

0400 635 575

Sähköpostiosoite

katja.keskiaho@apteekit.net

Järvenpään Avainapteekki

 

Järvenpään 2. apteekki uudistuu Järvenpään Avainapteekiksi!

Maailman parhaan ruokakaupan, Järvenpään Citymarketin, yhteydessä oleva apteekki uudistuu loppuvuoden 2023 aikana täysin uudeksi Avainapteekiksi. Avainapteekit- ketju on Suomen suurin apteekkiketju.

 

Etsimme uudistuvaan Järvenpään Avainapteekkiin farmaseutteja ja valmistuvaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Myös päätoimisesti esimerkiksi teollisuudessa työskentelevät farmaseutit ja proviisorit ovat tervetulleita osa-aikatyöhön vaikkapa ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Käyttöön tulee MAXX-apteekkijärjestelmä, Varastorobotti ja Remomedi-etäasiointipalvelu sekä sujuvat toimintaprosessit ja viihtyisä työympäristö. Perehdytämme sinut tarvittaessa järjestelmien käyttöön. Apteekin aukioloajat tulevat laajenemaan huomattavasti nykyisestä.

Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteysien päässä, Helsingintien ja Pohjoisväylän kulmassa, noin 800 m Järvenpään juna-asemalta. Auton saat tarvittaessa lämpimään autohalliin.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Sinulla on kenties jotain erityisiä kiinnostuksen kohteita tai taitoja: esimerkiksi apteekin somen teko, markkinointi tai esillepanot, ihonhoito & kosmetiikkasarjat, jotkut itsehoidon osa-alueet, varastonhallintaan liittyvät asiat, lääkitysturvallisuus, lääkehoidonarvioinnit tai oppilaiden ohjaaminen. Työnkuva räätälöidään vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan.  Työaika voi olla kokoaikaista tai esimerkiksi 20-30 h/vko ja työajat joustavat aina tarvittaessa opiskelun tai muun elämäsi mukaan. Työaikatoiveet voit esittää suoraan sähköisesti Työvuorovelhoon. Tarvittaessa voimme räätälöidä työvuoron alkamaan kulkuyhteyksien mukaan. Henkilöstöetuina on muun muassa SMARTUM-kulttuuri- ja liikuntaetu sekä loma-asunto Rukalla.

Työyhteisön arvoinamme ovat: avoimuus, inhimillisyys ja yhdessä tekeminen.  Toiminnan keskiössä ovat asiakkaat ja rohkeus uudistua. Arvostamme myös hyviä tunnetaitoja. Tavoitteena on oma ihana työporukka, olisitko sinä osa sitä? 😊

Aloitan Järvenpäässä marraskuun alkuun mennessä, ja työsuhde voi alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400 635 575 / Katja tai lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen katja.keskiaho@apteekit.net

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen katja.keskiaho@apteekit.net