PROVIISORI

PROVIISORI

Julkaisupäivä

14.10.2022

Viimeinen hakupäivä

31.12.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.kairatienapteekki.fi

Yrityksen osoite

Kairatie 2, 96100 Rovaniemi

Yhteyshenkilö

Aki Pitkänen

puhelinnumero

0405390249

Sähköpostiosoite

aki.pitkanen@apteekit.net

Kairatien apteekki

Hyvälle Proviisorille

…tarjolla mielenkiintoinen työpaikka. Haluatko toimia ison apteekin esimiehenä? Et pelkää ottaa vastuuta ja pieni paine antaa sinulle lisää virtaa. Varsinkin jos tähtäimessäsi on apteekkarin ura, niin apteekissamme on tarjolla paikka, jossa pääset tekemään ja oppimaan kaikkia apteekin hoitamiseen ja johtamiseen liittyviä töitä.

Rovaniemen Kairatien apteekki on vasta (2022) remontoitu n. 160.000 reseptin apteekki, käytössämme on MAXX-järjestelmä ja FIXU-robotti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme (24) on avain menestykseemme jatkossakin. Haluan tarjota hyvän ja turvallisen työpaikan koko henkilökunnalle, myös tulevien haasteellisten aikojen keskellä.

Nykyisen proviisorimme Miikan siirtyessä eteenpäin elämässään, vapautuu paikka proviisorille. Olet siis huipputyyppi, oma-aloitteinen tiimipelaaja ja haluat olla mukana ”voittavassa joukkueessa”. Mikäli haluat tietää lisää Miikan työnkuvasta, voit kysäistä Miikalta p.050-551 1631.

Mukavan työpaikan lisäksi Rovaniemellä pääset nauttimaan Lapin yöttömistä öistä ja oikeasta talvesta! Lapin pääkaupunkina Rovaniemeltä löytyy paljo erilaisia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteja. Yliopisto ja turismi tekevät kaupungista kansainvälisen, Rovaniemeltä löytyy myös maan parhaat ravintolat. Asunnon hankinnassa autamme tarvittaessa. Sopiva ajankohta aloittaa on loppuvuosi 2022 tai alkuvuosi 2023.

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä hakemus: apteekkari Aki Pitkänen, p.040 539 0249, aki.pitkanen@apteekit.net

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen aki.pitkanen@apteekit.net