Farmaseutti Myllykoskelle, Kouvolaan

Farmaseutti Myllykoskelle, Kouvolaan

Julkaisupäivä

14.5.2023

Viimeinen hakupäivä

31.7.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.myllykoskenapteekki.fi

Yrityksen osoite

Karjalantie 3, 46800, Myllykoski

Yhteyshenkilö

Apteekkari Anu Talvitie

puhelinnumero

0414365927

Sähköpostiosoite

anu.talvitie@apteekit.net

Kouvolan 11. Myllykosken apteekki

Myllykosken apteekki Kouvolassa on uuden apteekkarin käsissä toimiva vireä apteekki. Apteekki sijaitsee Myllykosken S-marketin yhteydessä.

Tervetuloa Myllykosken apteekkiin, Kouvolaan!

Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut farmaseutti. Tärkeintä on, että viihdyt asiakaspalvelutehtävissä ja eettinen apteekkityö on sinulle sydämenasia, samoin kuin asiakkaiden kokonaisvaltainen kohtaaminen. Odotamme sinulta reipasta työotetta, arjen ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittyä työssäsi sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, luotettavan työnantajan, työpaikan, jossa pidetään huolta henkilökunnasta, mahdollisuuden hankkia monipuolista osaamista, kehittyä sekä saada vastuuta. Voit halutessasi myös perehtyä ja hoitaa erilaisia erityistehtäviä tai vastuualueita kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarjoamme reilun henkilökunta-alennuksen sekä hyvät työterveyspalvelut. Henkilökunnan ilona on myös mm. SMARTUM liikunta/kulttuurisetelit ym. Meillä on myös oikein kivat työajat. Olemme avoinna ma-pe 8:30-19 (kesällä suljemme jo klo 18) ja lauantaisin 9-15. Sunnuntait ja pyhäpäivät olemme aina suljettuna.

Kuulumme Avainapteekit-ketjuun ja käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä sekä Easymedi.

Myllykosken apteekki Kouvolassa on uuden apteekkarin käsissä toimiva vireä apteekki. Apteekki sijaitsee nykyaikaisissa tiloissa Myllykosken S-marketin yhteydessä. Kulkuyhteydet Myllykoskelle ovat hyvät. Tänne pääset sujuvasti niin autolla, bussilla kuin junallakin. Juna-asemalle on apteekilta vain 900m. Asiakaskuntamme on mukavaa ja apteekissamme on turvallista työskennellä.

Työsuhde voidaan sopia alkavaksi heti tai sopimuksen mukaan. Voit oman tilanteesi mukaan valita ja työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.
Jos kiinnostuit laita meille lyhyt hakemus tai kysy lisätietoja. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten otathan rohkeasti yhteyttä.

Yhteydenotot:

apteekkari Anu Talvitie anu.talvitie@apteekit.net, p. 041-4365927 tai

proviisori Katarina Vidjeskog, katarina.vidjeskog@apteekit.net, p. (05) 365 6100

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen anu.talvitie@apteekit.net