Farmaseutti ja/tai proviisori

Farmaseutti ja/tai proviisori

Julkaisupäivä

14.11.2022

Viimeinen hakupäivä

31.1.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.airapteekki.fi

Yrityksen osoite

Naaranpajuntie 3, 03100 Nummela

Yhteyshenkilö

Kirsi Rosenqvist

puhelinnumero

0405124993

Sähköpostiosoite

kirsi.rosenqvist@apteekit.net

Nummelan Uusi Apteekki

Vihdin 3. Nummelan Uusi Apteekki hakee FARMASEUTTIA JA/TAI PROVIISORIA

Olemmeko etsimäsi työpaikka? Oletko sinä kaipaamamme tehopakkaus? Olemme Nummelan Prisma-keskuksessa sijaitseva iloisella asenteella toimiva pari vuotta sitten perustettu apteekki. Haemme mukavaan joukkoomme farmaseuttista henkilökuntaa. Toimintamme perustuu tulevaisuuden ratkaisuihin, jotta asiakkaiden luottamus apteekkeihin säilyisi jatkossakin ja henkilökunnalla olisi mahdollisimman hyvät olosuhteet palvella asiakkaitamme ja viihtyä työssään. Tule mukaamme luomaan uutta, kannustavaa ja viihtyisää työyhteisöä. Sinulla on reipas ja positiivinen työote, tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi ja mikä tärkeintä: intoa asiakaspalvelutyöhön. Muu osaaminen, kuten Maxx-apteekkiohjelman hallinta katsotaan eduksi, mutta on myös opittavissa avullamme.

Apteekkityö sinällään on varmasti samanlaista toimipaikasta riippumatta, mutta jos pidät apteekkityöstä hyvällä sykkeellä, niin meillä on siihen ihan parhaat työkaverit. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Apteekissamme on varastoautomaatti ja käytössämme on mm. verkkoapteekki ja noutolokerikko.

Toivottavasti kiinnostuit!

Lisätietoja puhelimitse apteekkari Kirsi Rosenqvist puh. 040-5124993 (soitan takaisin kun vapaudun, jos en heti pääse vastaamaan) tai sähköpostilla.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse: kirsi.rosenqvist(@)apteekit.net.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen kirsi.rosenqvist@apteekit.net