FARMASEUTTI tai PROVIISORI

FARMASEUTTI tai PROVIISORI

Julkaisupäivä

17.3.2023

Viimeinen hakupäivä

30.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.kairatienapteekki.fi

Yrityksen osoite

Kairatie 2, 96100 Rovaniemi

Yhteyshenkilö

Aki Pitkänen

puhelinnumero

0405390249

Sähköpostiosoite

aki.pitkanen@apteekit.net

Rovaniemen 3. Kairatien apteekki

Farmaseutti tai proviisori tule meille töihin. Toimenkuvaa pystymme muokkaamaan mieltymystesi mukaan. Asiakaspalvelutyö on tietysti keskiössä, mutta apteekissamme on myös laajamittaista lääkkeenvalmistusta, annosjakelua ja hoitokotiasiakkaiden tilausten käsittelyä, eli meillä pääset tekemään monipuolisesti kaikenlaisia farmaseuttisia tehtäviä. Osaamistasi pääset hyödyntämään myös markkinoinnin, sometuksen tai logistiikan (pr) puolella. Proviisorille luvassa myös hoitomääräyksiä. Olet tervetullut vakituiseen työsuhteeseen, tai jos haluat kokeilla työskentelyä meidän apteekissamme, niin tule tekemään sinulle sopivan pituinen keikka. Keikkalaiselle on tarjolla keskustassa asunto, kerrostalon ylimmän kerroksen yksiö.

Rovaniemen Kairatien apteekki on 2022 remontoitu n. 160.000 reseptin apteekki, käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja FIXU-robotti. Mukavan työyhteisön lisäksi meiltä löytyy Smartumin etuudet ja 112,5t/3vk työaika.

Rovaniemellä pääset nauttimaan Lapin kesän yöttömistä öistä ja oikeasta talvesta! Lapin pääkaupunkina Rovaniemeltä löytyy paljo erilaisia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteja. Yliopisto ja turismi tekevät kaupungista kansainvälisen, Rovaniemeltä löytyy myös maan parhaat ravintolat. Asunnon hankinnassa autamme tarvittaessa.

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä hakemus:
Aki Pitkänen, p.040 539 0249, aki.pitkanen@apteekit.net
Ulla Sääskilahti, p. 050 551 1631, ulla.saaskilahti@apteekit.net

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen aki.pitkanen@apteekit.net