Tule meille Imatralle Tainionkosken apteekkiin farmaseutiksi!

Tule meille Imatralle Tainionkosken apteekkiin farmaseutiksi!

Julkaisupäivä

15.2.2023

Viimeinen hakupäivä

31.5.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, Määräaikainen

Yrityksen osoite

Karhumäenkatu 1, 55120 Imatra

Yhteyshenkilö

Apteekkari Sari Eerikäinen

puhelinnumero

040 510 9563 / (05) 432 1272

Sähköpostiosoite

sari.eerikainen@apteekit.net

Tainionkosken apteekki

Tule töihin Imatralle, Karjalan parhaille laulumaille ja Suomen kansallisihmeeseen! Tainionkosken apteekki Imatran Prismakeskuksessa etsii joukkoonsa farmaseuttia äitiysvapaan sijaiseksi tai pidemmäksi aikaa.

Olemme hyvän sekä iloisen asiakaspalvelun apteekki ja tarjoamme monipuolisia työtehtäviä. Asiakaspalvelun lisäksi meillä on mahdollista tehdä annosjakelua, hoitokotien tilauksia tai perehtyä vaikka lääkitysturvallisuuteen. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Päivittäiset työtehtävät suunnitellaan vaihteleviksi reseptiasiakaspalvelun ja itsehoitopuolen työskentelyn osalta.

Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut, Smartum-liikuntasetelit, välipalat, kahvin ja teen, vaihtuvat työajat sekä ajankohtaisia koulutuksia. Koulutussuunnitelmat tehdään henkilökohtaisesti, ottaen huomioon henkilökohtaiset koulutustarpeet. Työvuorot tiedetään hyvissä ajoin kuuden viikon työaikaperiodissa. Työvuoroissasi et ole koskaan yksin. Työvuorosuunnittelu on joustavaa ja henkilökunnalla on käytössä työaikapankki. Työkavereiksesi saat iloisen ja avuliaan joukon farmaseuttista ja teknistä henkilökuntaa.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen sari.eerikainen@apteekit.net