Oppilashaku 2 harjoitteluun syksyllä 2024 pääkaupunkiseudulle

Oppilashaku 2 harjoitteluun syksyllä 2024 pääkaupunkiseudulle

Julkaisupäivä

2.4.2024

Viimeinen hakupäivä

21.4.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.yliopistonapteekki.fi

Yrityksen osoite

Valimotie 7, Helsinki

Sähköpostiosoite

rekrytointi@ya.fi

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama konserni, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen.

Haluatko kehittää osaamistasi merkityksellisen työn äärellä? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1 000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon

FARMASIAN OPISKELIJOITA

suorittamaan farmaseutin tutkintoon sisältyvää toista harjoittelua. Suurin osa harjoittelupaikoista täytetään huhti-toukokuun aikana, jonka jälkeen harjoitteluun otetaan, mikäli toimipisteessä on harjoittelupaikkoja jäljellä.

Meillä sinua odottavat lukuisat työkaverit, joista saat myös vapaa-ajalla seuraa lenkkipolulle tai vaikkapa jalkapallokentille. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat. Lisäksi toimipisteissämme harjoittelun tukena ovat ammattitaitoiset tuutorit, jotka auttavat sinua kehittymään ja menestymään lääkealan asiantuntijana. Toivomme sinun viihtyvän meillä ja jäävän harjoittelun jälkeen kesätöihin vahvistamaan farmaseuttista osaamistasi.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Työpäivämme ja -vuoromme ovat monipuolisia ja olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan. Huomioithan, että kaikille uusille YA:laisille – myös farmasian harjoittelijoille – tehdään huumausainetestaus.

Monipuolisen harjoittelujaksomme aikana pääset tutustumaan Yliopiston Apteekkiin, monipuolisiin palveluihimme (esim. verkkoapteekki, lääkevalmistus, annosjakelu) ja saat ajankohtaista tietoa erilaisista tuotteista sekä lääkehoidoista. Yliopiston Apteekki tarjoaa ainutlaatuisia uramahdollisuuksia valmistuneille.

Työsuhteesi jatkuessa meillä harjoittelun jälkeen tarjoamme farmaseuteille seuraavia etuja

 • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
 • Aloitteleville farmaseuteille maksamme työehtosopimuksen mukaisten palkkojen päälle jopa 150 €/kk
 • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut sisältäen sairauskuluvakuutuksen
 • Palkanlisiä ja tulospalkkioita
 • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24 h/vko tai yli työsuhteisiin)
 • Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
 • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
 • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
 • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
 • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

  Kiinnostuitko mahdollisuudesta tehdä harjoittelu Yliopiston Apteekissa?  

  Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme 

  https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

  Haku alkaa 1. huhtikuuta 2024 ja päättyy 21. huhtikuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

  Työsuhteen tyyppi: Oppilasharjoittelu

  Yliopiston Apteekki
  Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama konserni, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa.

  Yliopiston Apteekilla on kolme yhteiskunnallista erityistehtävää: harvinaisten lääkkeiden valmistus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja lääkehuollon tutkimus. Olemme useiden harvinaisten lääkkeiden ainoa valmistaja Suomessa.

  Konserniimme kuuluu 17 apteekkia 14 kaupungissa, valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa sekä julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa palveleva terveydenhuollon liiketoiminta.

 • To apply for this job please visit ats.talentadore.com.