Oppilashaku harjoittelu 1 (muut kuin pääkaupunkiseudun toimipisteet)

Oppilashaku harjoittelu 1 (muut kuin pääkaupunkiseudun toimipisteet)

Julkaisupäivä

16.3.2023

Viimeinen hakupäivä

31.12.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.yliopistonapteekki.fi/

Sähköpostiosoite

rekrytointi@ya.fi

Yliopiston Apteekki

Haluatko kehittää osaamistasi merkityksellisen työn äärellä? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon

FARMASIAN OPISKELIJOITA 

suorittamaan farmaseutin tutkintoon sisältyvää ensimmäistä harjoittelua. Suurin osa harjoittelupaikoista täytetään maalis-huhtikuun aikana, jonka jälkeen harjoitteluun otetaan, mikäli toimipisteessä on harjoittelupaikkoja jäljellä.

Meillä sinua odottavat lukuisat työkaverit, joista saat myös vapaa-ajalla seuraa lenkkipolulle tai vaikkapa avantouintiin. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat. Lisäksi toimipisteissämme harjoittelun tukena ovat ammattitaitoiset tuutorit, jotka auttavat sinua kehittymään ja menestymään lääkealan asiantuntijana.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Työpäivämme ja -vuoromme ovat monipuolisia ja olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan.

Monipuolisen harjoittelujaksomme aikana pääset tutustumaan Yliopiston Apteekkiin, monipuolisiin palveluihimme (esim. verkkoapteekki, lääkevalmistus, annosjakelu) ja saat ajankohtaista tietoa erilaisista tuotteista sekä lääkehoidoista.

Yliopiston Apteekki tarjoaa ainutlaatuisia uramahdollisuuksia valmistuneille. Tutustu moniin mahdollisuuksiimme moniosaajafarmaseutin tehtävän kautta. Työsuhteesi jatkuessa meillä harjoittelun jälkeen tarjoamme farmaseuteille seuraavia etuja 

Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
Tulokseen pohjautuvia palkkioita
Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24h/vko tai yli työsuhteisiin)
Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
Perehdytämme erilaisiin rooleihin, kuten palvelulähettilääksi tai YA-tuotesarjavastaavaksi
LHA-opintoja, esihenkilövalmennuksia ja oppisopimuskoulutuksia
Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
Tukea omaehtoiseen opiskeluun
Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
Kiinnostuitko mahdollisuudesta tehdä harjoittelu Yliopiston Apteekissa?

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme  

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa.

To apply for this job please visit ats.talentadore.com.